Progres Campanie

Progres caz

Progres: Premianți la şcoală, îşi trăiesc copilaria în chinuri groaznice.

Visurile unei fetițe abandonată de mamă s-au împlinit!

În urmă cu două săptămâni, trei copii părăsiți de mamă, premianți la şcoală, se încălzeau la o oală cu apă fierbinte. În urmă cu două săptămâni, o fetița necăjitā îşi dorea o căsuță, o păpuşă şi dulciuri. Azi, datorita vouă, dorințele ei s-au împlinit!! Datorită vouă, s-au achizitionat materialele de construcții necesare pentru ca tatăl acestor copii să termine camerele noi pe care începuse să le construiască, cu mari sacrificii, apoi, din lipsă de fonduri, a fost nevoit să abandoneze. Din fericire, astăzi, s-a reapucat de lucrare. Datorită vouă, aceşti copii nu vor mai cunoaşte frigul sau foamea. Ei au primit două sobe, lemne, drujbă, frigider, aragaz, maşină de spăltat, televizor, calculator, jocuri video, haine, alimente, rechizite,medicamente, jucării şi s-a pus o sumă de bani în contul de utilități al familiei Dobre. Oameni de bine s-au oferit să-i ajute cu depozitarea lucrurilor, daca va fi cazul. Profesori voluntari, din Timişoara, sunt dispuşi să le dea copiilor meditații online. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat acestei campanii, inclusiv românilor din diaspora care au rezonat cu nefericirea acestor micuți!
 
Fără voi, oameni care ajută oameni, această familie ar fi întâmpinat sārbătorile în frig şi durere. Pentru dovada de umanitate de care ați dat dovadă, mă înclin! 🙏🙏🙏
Mulțumesc primăriei Sângeru pentru suportul administrativ şi, pentru sprijin, prietenilor noștri de pretutindeni: Edi şi Paula, Alina Tudose, Dan Brainless, Nae şi Andreea Turmac, Andreea Gogoaşă, Mirabela şi Răzvan Lixandru, Laurențiu Cobzaru, Lucian Alzner, Valentin Micu, Serban Tucă și prietenii din grupul Împreună Ajutăm.
Şi ca notă de încheiere, trebuie să vă mărturisesc că cel mai dificil moment al acestei campanii a fost montarea căsuței de păpuşi😄😄😄.

Împreuna facem diferența!

Vreau să ajut!

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă, astăzi!

Când guvernanții ne vor indiferenți, ar trebui să îi sfidăm și să le demonstrăm că schimbarea vine de la fiecare dintre noi. Nimic pentru stat, totul pentru români!

Cea mai mare pomană este să oferim mâncare și o cană cu apă celor care au, într-adevăr, nevoie. Când un străin îți bate la ușă și îți cere o bucată de pâine, nu îi închide ușa în față, izgonirea unui om flămând este un păcat îngrozitor!

Mâncarea și medicamentele – sunt bunurile moderne, primare, de care ar trebui să beneficieze, prin lege, oricine. Evoluția societății ne-a adus în situația în care nimeni nu ar trebui să mai fie înfometat sau să-i fie teamă de o boală banală. Și totuși, în România, există oameni lipsiți de aceste lucruri. Din păcate, mulți dintre ei sunt copii și bătrâni nevinovați.
Exact cele mai vulnerabile pături ale societății.

Vă propun să fiți alături de mine într-un proiect prin care oferim ajutor, permanent, persoanelor care au, cu adevărat, nevoie. Sunt mulți, nu îi putem ajuta pe toți, dar o pâine se poate transforma în 10 pâini, iar 10 pâini se pot înmulți în 100.

Asociatia “Povesti cu zâne și cu zmei”!
Cont Banca Românească RO11BRMA0999100093268115
SWIFT/ BIC : BRMAROBU
Banca Românească
Bulevardul Carol I 50 Bloc 14B, Parter, Câmpina 105600 – România

Copil aproape orb

Un copil aproape orb și frații săi se roagă pentru o pungă cu pufuleți

Părăsiți de mamă, șase micuți trăiesc la limita supraviețuirii...

Parasit

Părăsit de soție, crește singur 7 copii

Părăsit de soție, un bărbat bolnav crește 7 copii dintr-o pensie de ...

Ai nevoie de ajutor sau ai cunoștința despre un caz? Ajuta-ne sa ajutam!