Progres Campanie

Main

Progres: Povestea dramatică a unui băiețel orfan care riscă să rămână fără casă și strigă, în fiecare noapte, “ Mami, ajuta-mă!”

Astăzi, a fost făcut primul pas către o nouă viața pentru bunica Rodica și nepoțelul ei, Andrei! Aceștia au primit haine, alimente, bani și, spre marea bucurie a băiețelului, o bicicletă nou-nouță, exact așa cum, în urmă cu două săptămâni, ne-a șoptit, cu glas stins, că și-ar dori de Crăciun!
În curtea bunicii au fost descărcate și o parte din materialele necesare pentru construcția casei. Începând de mâine, România fără gură/Asociația Povești cu zâne și cu zmei va demara lucrările, astfel încât bunica și nepoțelul ei să nu mai trăiască, niciodată, cu groaza că, în orice moment, casa se va prăbuși peste ei sau viitura îi va lasa fără nimic. Vom posta pe pagina evoluția construcție, ca lumea să vadă că împreună schimbăm destine!
 
Voi ați adus magia Crăciunului în inimile lor! Voi, cei care m-ați susținut și în această campanie! Români de pretutindeni, cu suflet de OM, ce nu ați rămas indiferenți la durerea lor! Vă mulțumesc și mă înclin!🙏🙏🙏
 
Vreau să le mulțumesc și voluntarilor noștri: Mirabela și Răzvan Lixandru și Andreea Gogoașă, Alina Tudose, Dan Brainless pentru ajutorul acordat în aceasta campanie umanitară. Voluntarilor Liceului Teoretic Henri Coandă din Craiova, în special celor mici, care i-au dăruit lui Andrei bicicleta mult visată!

Împreuna facem diferența!

Vreau să ajut!

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă, astăzi!

Când guvernanții ne vor indiferenți, ar trebui să îi sfidăm și să le demonstrăm că schimbarea vine de la fiecare dintre noi. Nimic pentru stat, totul pentru români!

Cea mai mare pomană este să oferim mâncare și o cană cu apă celor care au, într-adevăr, nevoie. Când un străin îți bate la ușă și îți cere o bucată de pâine, nu îi închide ușa în față, izgonirea unui om flămând este un păcat îngrozitor!

Mâncarea și medicamentele – sunt bunurile moderne, primare, de care ar trebui să beneficieze, prin lege, oricine. Evoluția societății ne-a adus în situația în care nimeni nu ar trebui să mai fie înfometat sau să-i fie teamă de o boală banală. Și totuși, în România, există oameni lipsiți de aceste lucruri. Din păcate, mulți dintre ei sunt copii și bătrâni nevinovați.
Exact cele mai vulnerabile pături ale societății.

Vă propun să fiți alături de mine într-un proiect prin care oferim ajutor, permanent, persoanelor care au, cu adevărat, nevoie. Sunt mulți, nu îi putem ajuta pe toți, dar o pâine se poate transforma în 10 pâini, iar 10 pâini se pot înmulți în 100.

Asociatia “Povesti cu zâne și cu zmei”!
Cont Banca Românească RO11BRMA0999100093268115
SWIFT/ BIC : BRMAROBU
Banca Românească
Bulevardul Carol I 50 Bloc 14B, Parter, Câmpina 105600 – România

Premianți la şcoală, îşi trăiesc copilaria în chinuri groaznice.

Abandonați de mamă, trăiesc cu pâine goală și se încălzesc la o ...

Copil aproape orb

Un copil aproape orb și frații săi se roagă pentru o pungă cu pufuleți

Părăsiți de mamă, șase micuți trăiesc la limita supraviețuirii...

Parasit

Părăsit de soție, crește singur 7 copii

Părăsit de soție, un bărbat bolnav crește 7 copii dintr-o pensie de ...

Ai nevoie de ajutor sau ai cunoștința despre un caz? Ajuta-ne sa ajutam!