Progres Campanie

Progres: Bătută cu bestialitate chiar în fața copiilor

Astăzi, Nadia și cei trei copilași ai săi au zâmbit, în sfârșit, după o lungă perioadă de suferință pricinuită de un soț extrem de violent și un tată care a ales să-și abandoneze copiii într-o sărăcie greu de imaginat. Această familie, greu încercată, a avut nevoie de o mână întinsă, iar voi nu ați rămas indiferenți la disperarea acestei mămici. Frigider, televizor, haine, alimente, medicamente, scutece, lemne, toate acestea au ajuns în curtea lor. Ne-am asigurat că facturile lor vor fi plătite o perioadă mai lungă de timp. Joia viitoare, îi vom înlocui ușa spartă prin care intră frigul în camera lor, iar, dacă vremea ține cu noi, în curând, le vom schimba și geamurile. Cu toate că această lună a fost una grea-financiar-pentru toată lumea, vă mulțumesc că ați fost lângă mine și de data aceasta și mă înclin!🙏
Țin să le mulțumesc, în mod special, părintelui Daniel Vătasescu, un preot care nu obosește, niciodată, să sară în ajutorul celor nevoiași și soției sale Vatasescu Cristina! Mulțumirile mele se duc și către cei de la Atlantic Atlassib Foggia!
 

Împreuna facem diferența!

Vreau să ajut!

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă, astăzi!

Când guvernanții ne vor indiferenți, ar trebui să îi sfidăm și să le demonstrăm că schimbarea vine de la fiecare dintre noi. Nimic pentru stat, totul pentru români!

Cea mai mare pomană este să oferim mâncare și o cană cu apă celor care au, într-adevăr, nevoie. Când un străin îți bate la ușă și îți cere o bucată de pâine, nu îi închide ușa în față, izgonirea unui om flămând este un păcat îngrozitor!

Mâncarea și medicamentele – sunt bunurile moderne, primare, de care ar trebui să beneficieze, prin lege, oricine. Evoluția societății ne-a adus în situația în care nimeni nu ar trebui să mai fie înfometat sau să-i fie teamă de o boală banală. Și totuși, în România, există oameni lipsiți de aceste lucruri. Din păcate, mulți dintre ei sunt copii și bătrâni nevinovați.
Exact cele mai vulnerabile pături ale societății.

Vă propun să fiți alături de mine într-un proiect prin care oferim ajutor, permanent, persoanelor care au, cu adevărat, nevoie. Sunt mulți, nu îi putem ajuta pe toți, dar o pâine se poate transforma în 10 pâini, iar 10 pâini se pot înmulți în 100.

Asociatia “Povesti cu zâne și cu zmei”!
Cont Banca Românească RO11BRMA0999100093268115
SWIFT/ BIC : BRMAROBU
Banca Românească
Bulevardul Carol I 50 Bloc 14B, Parter, Câmpina 105600 – România

Premianți la şcoală, îşi trăiesc copilaria în chinuri groaznice.

Abandonați de mamă, trăiesc cu pâine goală și se încălzesc la o ...

Copil aproape orb

Un copil aproape orb și frații săi se roagă pentru o pungă cu pufuleți

Părăsiți de mamă, șase micuți trăiesc la limita supraviețuirii...

Parasit

Părăsit de soție, crește singur 7 copii

Părăsit de soție, un bărbat bolnav crește 7 copii dintr-o pensie de ...

Ai nevoie de ajutor sau ai cunoștința despre un caz? Ajuta-ne sa ajutam!