Progres Campanie

Progres: De Ziua Mamei, doi copilași sărmani trimit o rugă fierbinte în văzduh: “Doamne, dă-i mamei zile!”

Aveau nevoie de un miracol și, în nici două săptămâni, am reușit 🙏! De Paște, micuții fără mamă, din Gogoșari, au căsuța lor!

“ Mami, ne-ai ascultat rugămintea, avem căsuța noastră unde nu vom mai sta înghesuiți, unde nu vom mai tremura iarna de frig, tati nu va mai plânge, în fiecare noapte”. Astăzi, când au vizitat mormântul mamei, pentru prima oară de când părintele lor drag a plecat la ceruri, zâmbetele le-au luminat chipurile micuțe, iar inocența furată de nenorocirile vieții le-a revenit în priviri.

Cuvântul „dor” nu are echivalent în nicio altă limbă. Toată durerea care poate exista într-un suflet de copil se exprimă printr-o singură frază. „Mami, ne este dor de tine!” Nimic nu poate înlocui prezența unei mame. Dar bunătatea, compasiunea, solidaritatea, pot șterge, pentru o clipă, lacrimile de pe obrajii unor micuți năpăstuiți. Ruga mamei, plecată prea devreme la Dumnezeu, a fost auzită, aici, pe pământ de către VOI, oameni frumoși, care au întins o mână de ajutor, aducând, în cea mai Sfântă dintre Sărbători, fericirea în inimile îndurerate ale bieților copilași.

Cu ajutorul vostru, în nici măcar două săptămâni de când am demarat campania pentru ei, am reușit să le cumpărăm o casă solidă ( pe care o vom și renova) , cu patru dormitoare, astfel încât Cristian și cei 4 copilași ai săi să nu se mai înghesuie într-o singură cameră. După Paște, ne vom apuca de renovarea noii case împreună cu primăria din Gogoșari, jud Giurgiu, sub asistența domnului viceprimar Daniel Tonca, astfel ca cei mici să aibă parte de tot confortul. Le vom plăti facturile și le vom asigura hrana pentru o perioada mai lungă de timp și sperăm că, în timp, tatăl să-i poată aduce acasă și pe cei trei micuți luați în asistență maternală!

Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în această campanie și că le-ați arătat acestor copilași că îngerii au aripi și-i veghează.

Cu respect, România fără gură se înclină🙏🙏!

Progresul lucrărilor de renovare va fi postat pe paginile România fără gură și Povești cu Zâne și cu Zmei!

Împreuna facem diferența!

Vreau să ajut!

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă, astăzi!

Când guvernanții ne vor indiferenți, ar trebui să îi sfidăm și să le demonstrăm că schimbarea vine de la fiecare dintre noi. Nimic pentru stat, totul pentru români!

Cea mai mare pomană este să oferim mâncare și o cană cu apă celor care au, într-adevăr, nevoie. Când un străin îți bate la ușă și îți cere o bucată de pâine, nu îi închide ușa în față, izgonirea unui om flămând este un păcat îngrozitor!

Mâncarea și medicamentele – sunt bunurile moderne, primare, de care ar trebui să beneficieze, prin lege, oricine. Evoluția societății ne-a adus în situația în care nimeni nu ar trebui să mai fie înfometat sau să-i fie teamă de o boală banală. Și totuși, în România, există oameni lipsiți de aceste lucruri. Din păcate, mulți dintre ei sunt copii și bătrâni nevinovați.
Exact cele mai vulnerabile pături ale societății.

Vă propun să fiți alături de mine într-un proiect prin care oferim ajutor, permanent, persoanelor care au, cu adevărat, nevoie. Sunt mulți, nu îi putem ajuta pe toți, dar o pâine se poate transforma în 10 pâini, iar 10 pâini se pot înmulți în 100.

Asociatia “Povesti cu zâne și cu zmei”!
Cont Banca Românească RO11BRMA0999100093268115
SWIFT/ BIC : BRMAROBU
Banca Românească
Bulevardul Carol I 50 Bloc 14B, Parter, Câmpina 105600 – România

Premianți la şcoală, îşi trăiesc copilaria în chinuri groaznice.

Abandonați de mamă, trăiesc cu pâine goală și se încălzesc la o ...

Copil aproape orb

Un copil aproape orb și frații săi se roagă pentru o pungă cu pufuleți

Părăsiți de mamă, șase micuți trăiesc la limita supraviețuirii...

Parasit

Părăsit de soție, crește singur 7 copii

Părăsit de soție, un bărbat bolnav crește 7 copii dintr-o pensie de ...

Ai nevoie de ajutor sau ai cunoștința despre un caz? Ajuta-ne sa ajutam!