Progres Campanie

Progres: La 79 de ani, își plânge durerea cu lacrimi amare. Ireal: “În numai o lună, mi-am îngropat ambii băieți...

  Am ajuns, din nou, la bunica Filofteia, bătrâna de aproape 80 de ani, căreia i-au murit ambii băieți și-și crește singură nepoții abandonați de mamă. Cu ajutorul vostru, am reușit să-i achiziționăm frigider, aragaz, mașină de spălat, cuptor cu microunde. Bunica a mai primit și bani pentru zile negre, alimente, iar facturile acesteia vor fi plătite pentru un an de zile, astfel ca tanti Filofteia să nu mai aibă și această grijă. Voluntarii România fără gură/ Asociația Povești cu zâne și cu zmei vor merge la ea, lunar, cu alimente și vă vom ține la curent cu acțiunile noastre.
 
Soarta a făcut ca, în urmă cu două zile, Cosmin, băiețelul care a fost martorul morții tatălui, să împlinească 13 ani. Drept cadou, cea mai mare dorință a lui s-a înfăptuit, a primit laptopul mult visat! Le mulțumesc tuturor celor care, în ciuda situației economice actuale, m-au sprijinit să aducem un strop de fericire în inima acestei bătrâne cu un destin atât de tragic.
 
Îi mai rog, încă o dată, pe cei care fac promisiuni unor oameni necăjiți să le ducă la bun sfârșit sau să se abțină. Nu vă mai jucați cu speranțele lor, este un act crud și nedemn. În fața celor pentru care angajamentul și caritatea nu-s simple cuvinte, România fără gură se înclină! 🙏🙏🙏
 
Mulțumim Mama lui Yase pentru că la fiecare campanie ne ajuta cu distribuirea materialului.
 

Împreuna facem diferența!

Vreau să ajut!

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă, astăzi!

Când guvernanții ne vor indiferenți, ar trebui să îi sfidăm și să le demonstrăm că schimbarea vine de la fiecare dintre noi. Nimic pentru stat, totul pentru români!

Cea mai mare pomană este să oferim mâncare și o cană cu apă celor care au, într-adevăr, nevoie. Când un străin îți bate la ușă și îți cere o bucată de pâine, nu îi închide ușa în față, izgonirea unui om flămând este un păcat îngrozitor!

Mâncarea și medicamentele – sunt bunurile moderne, primare, de care ar trebui să beneficieze, prin lege, oricine. Evoluția societății ne-a adus în situația în care nimeni nu ar trebui să mai fie înfometat sau să-i fie teamă de o boală banală. Și totuși, în România, există oameni lipsiți de aceste lucruri. Din păcate, mulți dintre ei sunt copii și bătrâni nevinovați.
Exact cele mai vulnerabile pături ale societății.

Vă propun să fiți alături de mine într-un proiect prin care oferim ajutor, permanent, persoanelor care au, cu adevărat, nevoie. Sunt mulți, nu îi putem ajuta pe toți, dar o pâine se poate transforma în 10 pâini, iar 10 pâini se pot înmulți în 100.

Asociatia “Povesti cu zâne și cu zmei”!
Cont Banca Românească RO11BRMA0999100093268115
SWIFT/ BIC : BRMAROBU
Banca Românească
Bulevardul Carol I 50 Bloc 14B, Parter, Câmpina 105600 – România

Premianți la şcoală, îşi trăiesc copilaria în chinuri groaznice.

Abandonați de mamă, trăiesc cu pâine goală și se încălzesc la o ...

Copil aproape orb

Un copil aproape orb și frații săi se roagă pentru o pungă cu pufuleți

Părăsiți de mamă, șase micuți trăiesc la limita supraviețuirii...

Parasit

Părăsit de soție, crește singur 7 copii

Părăsit de soție, un bărbat bolnav crește 7 copii dintr-o pensie de ...

Ai nevoie de ajutor sau ai cunoștința despre un caz? Ajuta-ne sa ajutam!

    Progres Campanie